ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Κατά την περιήγηση  σας  στις σελίδες του battery.gr  και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας , είναι πιθανόν να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ.).

 

Τα προσωπικά δεδομένα  που δηλώνετε  στο διαδικτυακό  τόπο του Battery.gr  δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο σύμφωνα με τις  διατάξεις του Ν. 2472/97 .

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Battery.gr   λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος στον ιστότοπο  .

 

Ελέγξετε τα προϊόντα στο καλάθι αγορών κάνοντας κλικ στο link "ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ".

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί "ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ" για να αφαιρέσετε προϊόντα από το καλάθι σας πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

Κάντε κλικ στο κουμπί «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» για να ολοκληρώσετε την αγορά σας.

 

Μπορείτε να πληρώσετε με έναν από τους τρόπους που παρατίθενται κατωτέρω για περισσότερα δείτε στην ενότητα Τρόποι πληρωμής.

 

Οι τιμές που αναγράφονται  στα προϊόντας μας συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α. και θεωρούνται τελικές.

 

Αμέσως πριν πατήσετε την ένδειξη «Παραγγελία», που είναι και το τελευταίο βήμα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα ενημερωθείτε αυτόματα ότι με την υποβολή της παραγγελίας έχετε την υποχρέωση να πληρώσετε το ποσό που αντιστοιχεί σε αυτή.

 

Αν είστε σύμφωνοι, πατάτε την ένδειξη «Παραγγελία» οπότε και υποβάλλετε αυτή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 

Με την υποβολή της παραγγελίας σας σύμφωνα με τα ανωτέρω, αυτόματα θα σας στείλει ένα μήνυμα στον λογαριασμό του email που μας έχετε δηλώσει το οποίο θα σας γνωστοποιεί ότι παραλάβαμε την παραγγελία.

 

 

 

 

 

Ακύρωση / Τροποποίηση Παραγγελίας

 

Πριν υποβάλλετε την παραγγελία σας έχετε τη δυνατότητα τεχνικά να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας που δεν επιθυμείτε να παραγγείλετε πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση».

 

 

 

Τρόποι πληρωμής

 

 

Αντικαταβολή

 

Μπορείς να πληρώσεις τα προϊόντα σου στον μεταφορέα κατά την παράδοση τους. Η πληρωμή πρέπει να πραγματοποιηθεί με μετρητά.

 

Θα σου ζητηθεί να υπογράψεις τα αντίστοιχα έγγραφά για να παραδοθούν τα προϊόντα σου και η απόδειξη αγοράς.

 

 

Επιστροφές

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή  ,γίνεται δεκτή εφόσον αποσταλεί  πίσω μέσα σε χρονικό διάστημα 15 ημερών . Στην περίπτωση αυτή θα εξεταστεί το προϊόν ώστε να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση του προϊόντος. 

 

 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

 

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως τρόπο πληρωμής Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μόλις ολοκληρώσεις την παραγγελία σου θα σου δοθούν πληροφορίες για τους τραπεζικούς λογαριασμούς των συνεργαζόμενων τραπεζών.

 

Ολοκληρώνοντας την μεταφορά του ποσού στο λογαριασμό μας , στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο  zarifisa@battery.gr,  αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση.

 

Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας.

 

Αν δεν έχει  πραγματοποιηθεί  κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών η παραγγελία  θα ακυρώνεται αυτόματα.

 

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλείστε να αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας, κατά την μεταφορά του ποσού.